Bio, Wii och tradera.

   Senaste två veckorna har varit ganska lugna. Har varit på en del biofilmer. Watchmen tex. Seg film. Jag har aldrig läst serien och är inte insatt men den kanske är bra för dom som är. Bäst var ändå i slutet av filmen när mor och dotter har ett fint ögonblick. Modern berättar varför hon inte kan vara arg på mannen som våldtog henne. För även om det var en fruktansvärd handlig så resulterade de i nått vackert. Modern till sin dotter, ”I can’t be mad at him because he gave me You”. Ha ha ha! Killen som satt fyra-fem säten ifrån oss brister ut I gapskratt vilket resulterar I att jag och mina två polare som jag var där med sätter godiset I halsen och börjar skratta vi med. Annars kan man summera filmen med två timmar av att höra killen till höger om mig snarka, vet inte om han bara var fet, och en halv salong gäspandes.

   Jag och tjejen (ja, jag har skaffat flickvän) gick ock kollade på Monsters vs. Alien här om dagen. Ha ha!! Gillar ni animerade filmer ska ni se denna. Seth Rogen e grym som en hjärnlös blå slimegubbe. Den va lätt värd pengarna.

   Jag köpte Guiter Hero World Tour i förra veckan med. Har suttit flera dagar med att spela trummor. Finns gitarr och mikrofon med men de e jag inte intreserad av. Slå på trummor ska de va. Hårt och snabbt. Mina trummsolon är lika bra som en strob framför en epileptiker.

   När man har några kronor över så är tradera.com väldigt bra. Som ni såg, vare sig ni ville eller inte i förra inlägget, så köpte jag en sjuksköterskedress för 27.- Förra veckan köpte jag en Wii väska för 89.- Så nu kan jag ta med mig mitt Wii och lite spel vart jag än reser. Får dock lämna Guitar Hero hemma. Och ni kan aldrig gissa vad jag köpte för 3.- En Batmandress från Kina. Jag har ingen aning om hur den ser ut. I annonsen va de en bild på Batman spelad av Val Kilmer. Men hur besviken kan jag bli för 3kr? I värsta fall kan jag glädja mig åt att jag bidragit till att en 4-årig kines unge tjänat 4 öre och en sked okokt ris. Inte alla som har fast jobb och en stadig inkomst i dessa dagar. Med gratis lunch dessutom.




   Dagens fråga:

   Blir jag tvungen att byta namn på bloggen nu och länka denna till den nya, och isf vad ska den döpas till?   

RSS 2.0