Madball.

   I helgen dansade jag. Japp! Så full var jag. He he! Fast lite kul va de. Va på Kontiki för första gången i fredas med lite kompisar. Mina polare drog  hem för att sova vid 01-tiden typ och jag hade ju precis värmt upp dansgolvet så jag hängde kvar hela natten  med lite nytt folk som jag träffade där. Efter Kontiki tog vi våra dansskor och gick till Sticky Fingers och dansa loss sista timmen. De händer inte ofta men de lär hända igen.



   Igår var de tillbaka till Sticky Fingers. Inte för att dansa utan för att slåss! Madball stog på scenen. Inte jättestort fan av Madball faktiskt men live e dom 10gånger bättre än på skiva. Fett sound, bra stämning och nästan fullsatt. Kunde inte bli annat än en lyckad spelning. Synd bara att dom inte hade nått förband.

Jobb och fylla.

   Att jobba på semestern är chill. Började min 3:e vecka idag och jag gör fortfarande inget. Surfar runt lite, käkar frukost, sover några timmar och avslutar dagen med en film eller några avsnitt av nån serie jag brännt och tagit med. Och detta får jag betalt för. Ganska bra betalt med. Gött!


   I fredags drog jag upp till Vänersborg för att festa och träffa en barndomskompis som skulle va i trakterna en dag. Min mobil dog ooch jag hade glömt laddaren hemma så klart. Drog ut på stan i Vänersborg på Vänersborgsfestivalen. Ganska kul faktiskt. Märkte direkt att jag och polarna va dom enda som inte såg "vanliga" ut. Helt ärligt, Vänersborgarna ser väldigt tråkiga och vanliga ut. Inget fel på de men trodde inte de fanns sånna städer. Och där kommer jag med några polare tattuerade, piercade och skäggiga som få. Och dialekten! Ha ha! Folk tycker att jag pratar konstigt som pratar Trollhättemål men shit va folk snacka knepigt här. Avståndet mellan städerna e trots allt bara en mil.



   På lördagen skulle jag hem och träffa en kompis men missa sista bussen och mobilen va död så jag kunde inte höra av mig. Sorry. Tog ett kvälls dopp i Vänern och sen va de på ölen igen. Såg The Poodles live. Drack massa öl i öltälten och träffa gamla bekanta från gymnasietiden. Träffa även en tjej men dumfull som jag va lämnade jag henne på stan för att gå hem och äta godis. Ingen mobil = inget nummer. Bara ett namn och ett foto. Och minnet från kvällen. Tyvär va hon riktig söt med. Skit händer.

RSS 2.0